Nieuws

Wijksteunpunten ‘De Lindehof’ en ‘De Schakel’ in de gemeente Opmeer willen hun deuren open kunnen blijven houden voor meer inwoners, met name voor kwetsbare mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Bovendien willen we nog meer gezellige activiteiten mogelijk maken voor jong en oud.

Daarom organiseren wij in samenwerking met de jongeren van Award Opmeer, studenten van het Horizon College in Heerhugowaard en vele vrijwilligers:

Captain’s diner met Bingo

6 april 2018 in Wijksteunpunt ‘De Schakel’ in Spanbroek

aanvang 18.00 uur – inloop vanaf 17.45 uur

Behalve heerlijk eten kunt u in meerdere rondes bingo prachtige, grote prijzen winnen die zijn aangeboden door de plaatselijke middenstand, bedrijven en inwoners van de gemeente Opmeer en ver daarbuiten. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Marijke Braber en Bart Lorenzo.

Buffet diner met Veiling 

7 april 2018 in Partycentrum ‘Op Stap’ in Hoogwoud

aanvang 18.00 uur – inloop vanaf 17.45 uur

U kunt hier aanschuiven bij het buffet met veiling van zeer bijzondere en onverwachte kavels, ook weer aangeboden door de plaatselijke middenstand, bedrijven en inwoners van de gemeente Opmeer en ver daarbuiten. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door a-capellakoor Grenzeloos.

Kaarten a 20 euro per persoon zijn verkrijgbaar bij de Read Shop en Wijksteunpunt ‘De Schakel’ in Spanbroek en bij De Spar en Wijksteunpunt ‘De Lindehof in Hoogwoud.

U kunt kaarten ook bestellen via e-mail: meerinopmeer@gmail.com of door overmaken van het bedrag op NL19 RABO 0325 1018 09. Vermeld daarbij svp voor welk evenement u kaarten bestelt (bingo of veiling) en zet er ook uw tel.nr. en email-adres in zodat wij eventueel contact met u kunnen opnemen.

Heeft u vragen over Meer in Opmeer of wilt u prijzen voor de bingo of kavels voor de veiling aanbieden? Mail svp naar meerinopmeer@gmail.com of bel naar een van de wijksteunpunten:

‘De Lindehof, Graaf Willemstraat 27, Hoogwoud, Tanja Harlaar, tel. 0226-359123

‘De Schakel’, Past. Meriusstraat 2, Spanbroek, Helga Overboom tel. 06-41302970

De gehele opbrengst is bestemd voor beide wijksteunpunten van de gemeente Opmeer.