Meedoen

De kaartverkoop voor de evenementen van MeerinOpmeer is van start gegaan. Met de opbrengst kunnen we nog meer activiteiten mogelijk maken voor meer inwoners van de gemeente Opmeer. Daarbij kunnen we nog wel wat hulp gebruiken.

Op 6 april organiseren we een Captains dinner met bingo waarbij u in meerdere rondes kans maakt op prachtige prijzen. Aanvang is 18.00 uur en u wordt verwacht in Wijksteunpunt ‘De Schakel’ aan de Pastoor Meriusstraat in Spanbroek.

Op 7 april volgt dan een heerlijk Buffet met veiling waarvoor al heel bijzondere kavels zijn aangeleverd. Ook hier beginnen we om 18.00 uur en u wordt deze avond verwelkomd in Partycentrum ‘Op Stap’ aan de Herenweg in Hoogwoud.

Kaarten a € 20 per stuk zijn te bestellen via meerinopmeer@gmail.com of te koop bij ‘De Spar’ of het Wijksteunpunt ‘De Lindehof’ in Hoogwoud, en bij ‘De Readshop’ of het Wijksteunpunt ‘De Schakel’ in Spanbroek.

Wij zoeken nog enkele vrijwilligers die willen meedoen met diverse activiteiten, dus als je je bij ons wilt aansluiten, graag! Mail svp naar meerinopmeer@gmail.com en we nemen contact met je op. Het gaat om enkele uurtjes in de weken voorafgaand aan de evenementen en eventueel ook op de avonden zelf, alles natuurlijk in overleg. Meld je aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s